Betahuis

Werkcafé

 

Het nieuwe werken in hartje Heerlen

 

Het Betahuis biedt verschillende mogelijkheden om te werken, zodat ieder op zijn of haar manier efficiënt werk kan verrichten.

Werkcafé

Het Betahuis biedt het eerste werkcafé in Heerlen, een navolging van vele werkcafés in de grote steden. Een werkcafé is dé horecagelegenheid waar ZZP-ers, jonge ondernemers, flexwerkers of juist thuis-werkers, onder het genot van een (h)eerlijk kopje koffie of thee, in alle rust kunnen werken. Centraal staat de huiselijke sfeer gecombineerd met werk en zaken doen. Een combinatie die weliswaar raar in de oren klinkt, maar een formule wat in het Betahuis ‘werkt’. Er kan gebruik worden gemaakt van gratis wifi (glasvezel internet) en er bestaat de mogelijkheid om een vergaderruimte en laptop met beamer te huren.

Onverwachte samenwerkingsverbanden

In ons werkcafé ontmoet je ZZP-ers, overheid, maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven. Een plek die uitnodigt voor onverwachte kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Samen kun je iets toevoegen aan je eigen onderneming, idee en maatschappij. Op deze manier ontstaat er groei voor iedereen.

Kosten

Werken in het werkcafé, gebruik maken van ons internet is gratis mits er af en toe een drankje wordt besteld. Een drankje (koffie, thee, of een glas fruitsap) kost €2.

Voor meer informatie over de prijzen van het Betahuis, zie hier onze uitgebreide prijslijst.