Betahuis

Werk

Het grootste deel van de dag zijn we aan het werk. Maak voor jezelf je werk zo leuk mogelijk en laat het bijdragen aan het geluk van alledag. Vrijheid en creativiteit mogen in dat geluk niet ontbreken. Het Betahuis kan je beide bieden en zo bijdragen aan jouw werkgeluk.

Het nieuwe werken in hartje Heerlen

Het Betahuis biedt verschillende mogelijkheden om te werken, zodat ieder op zijn of haar manier efficiënt werk kan verrichten.

Werkcafé

Het Betahuis biedt het eerste werkcafé in Heerlen, een navolging van vele werkcafés in de grote steden. Een werkcafé is dé horecagelegenheid waar ZZP-ers, jonge ondernemers, flexwerkers of juist thuis-werkers, onder het genot van een (h)eerlijk kopje koffie of thee, in alle rust kunnen werken. Centraal staat de huiselijke sfeer gecombineerd met werk en zaken doen. Een combinatie die weliswaar raar in de oren klinkt, maar een formule wat in het Betahuis ‘werkt’. Er kan gebruik worden gemaakt van gratis wifi (glasvezel internet) en er bestaat de mogelijkheid om een vergaderruimte en laptop met beamer te huren.

Kantoorruimte

Op de eerste en tweede verdieping verhuurt het Betahuis vaste kantoorruimtes. De kantoren verschillen van grootte en prijs. De huurder kan de kantoren geheel naar eigen smaak inrichten.
Kantoorruimte

Vergaderruimte ‘de Arena’

Het Betahuis geeft ook de mogelijkheid om vergaderruimtes te huren. Het Betahuis biedt hierbij verschillende opties en mogelijkheden, wat met zich meebrengt dat voor ieder gezelschap een goede vergadermogelijkheid is.
Vergaderruimte

Verhuurinformatie

Voor actuele verhuurinformatie over het betahuis, voor zowel kantoren alsook vergaderruimte, neem contact op met het betahuis.