Betahuis

vergaderen Heerlen

Vergaderruimte

Vergaderen in Heerlen

Het Betahuis is gelegen aan het Wilhelminaplein in het hartje van Heerlen. De Arena is de vergaderruimte van het Betahuis, waar je  ontspannen en geheel verzorgd naar eigen wens kunt vergaderen. De ruimte is tevens uitstekend geschikt voor trainingen, opleidingen, lezingen, congressen of misschien wel een feestje!

Arena: unieke vergaderlocatie in Heerlen centrum

De Arena heeft een oppervlakte van 100 m2. Het is een prachtige ronde zaal met karakteristieke inrichting, geweldige akoestiek en een flexibele opstelling. Het Betahuis biedt verschillende opties en mogelijkheden, wat met zich meebrengt dat voor ieder gezelschap een goede vergadermogelijkheid is.

Het Betahuis beschikt over gratis WI-FI, geluidsinstallatie, flip-overs, beamer en laptop. Alles wat u nodig heeft om uw vergadering of bijeenkomst tot een succes te maken. Daarnaast zijn er talloze mogelijkheden wat betreft catering: lunch? Diner? Borrel? Hapjes? Alles kan afgestemd worden naar uw wensen en binnen uw budget!

Mogelijkheden

De Arena kan volgens verschillende opstellingen voor u worden klaargezet. Uiteraard zijn buiten de standaard opstellingen andere mogelijkheden te bespreken, zodat ieder zich thuis voelt in het Betahuis!

Standaard opstellingen:
Vergaderopstelling: maximaal 41 personen
U-opstelling: maximaal 40 personen
Theater opstelling: maximaal 80 personen
Staand: maximaal 150 personen

Prijzen huur Arena

Voor meer informatie over de prijzen van het Betahuis, zie hier onze uitgebreide prijslijst.

Heb jij interesse om de Arena te huren in het Betahuis? Wij staan je graag te woord.

Neem contact op